Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Babaganoush

Babaganoush (egyiptomi padlizsánkrém)


Hozzávalók:

a3f0f6fcb6c40f9d0f44c06cfb1232e0.jpg

2 kisebb padlizsán,

4 ek tahina,

2,5 dkg őrölt mandula,

fél citrom leve,

1 gerezd fokhagyma,

1 tk római kömény,

néhány mentalevél,

olívaolaj,

ízlés szerint só és bors.


Elkészítése:

1. Tegyük a 2 padlizsánt a sütőbe, és süssük, amíg barnás színű lesz. Majd vegyük ki és hámozzuk meg.

2. Tegyük robotgépbe a megpucolt padlizsánt, a tahinát, a mandulát, a citromlevet, a fokhagymát, adjunk hozzá ízlés sót és borsot.

3. Pürésítsük az összetevőket.

4. A mentaleveleket a végén adjuk hozzá.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
December / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 25
Összes: 161758
Hónap: 24162
Nap: 1184