Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Csicseriborsó szezámmagmártással

Csicseriborsó szezámmagmártással

 

Hozzávalók:

1 tcs. csicseriborsó, depositphotos_109017248-stock-photo-hummus-in-black-bowl.jpg 3/4 tcs. szezámmagmártás, 
só, 
6 gerezdfokhagyma, 
1 ek. finomra vágott petrezselyem, 
3 ek. citromlé.

 

 

Áztassuk a csicseriborsót 8 órát. Bő vízben főzzük 2 órát vagy addig, amíg a borsó megpuhul. Szűrőben csurgassuk le. Ha kihűlt, a citromlével, a sóval és a fokhagymával együtt keverjük simára a keverőgépben. Szükség esetén adjunk hozzá 2 ek. vizet. Keverjük össze a szezámmagmártással is. Ízlés szerint még ízesíthetjük sóval és citromlével. Rakjuk mély tálkákba, szórjuk rá a petrezselymet. Tálaljuk hidegen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 21
Összes: 155664
Hónap: 26171
Nap: 946