Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Grillben sült bárányhús zöldségekkel

Grillben sült bárányhús zöldséggel

Hozzávalók:

70 dkg tisztított, 3-3 cm-nyi kockákra vágott birkatarja, 
1/2 dl olíva- vagy salátaolaj, 
1/2 citrom leve, 
1 mk. száraz rozmaring, 
késhegynyi csípős pirospaprika, 
1 kis hámozott padlizsán kis kockára vágva, 
6 kimagozott kis paradicsom négyfelé vágva, 
4 kis fej vöröshagyma vékony karikára vágva, 
só.

Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a rozmaringot, a pirospaprikát, a sót. Adjuk hozzá a húst, és hagyjuk 4 órát állni. Olajozzuk be a grillpálcikákat, és felváltva húzzuk fel rá a húskockát, a padlizsánt, a paradicsomot és a hagymakarikát. Tegyük forró grillsütőbe, és süssük barnára a húst. Közben locsoljuk a páclével. Szalmaburgonyával és mártásokkal tálaljuk.

 

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 19
Összes: 155663
Hónap: 26170
Nap: 945