Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Húsgombóc

 Húsgombóc Juszuf módra

Hozzávalók:

1 kg kétszer darált bárányhús, blog_72_20140629172121_tjzx8.jpg 10 gerezd fokhagyma, 
1/2 ek. őrölt koriandermag, 
törött bors, 
só.

Keverjük össze az összes hozzávalót, majd készítsünk belőle tojás nagyságú gombócokat. Nyomjuk laposra a tenyerünk között. Olajozzuk be a grillrácsot, és süssük barnára a húsgombócot. Salátákkal és mártásokkal tálaljuk.

 

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 13
Összes: 155639
Hónap: 26175
Nap: 942