Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kajszibarackgombóc

Kajszibarackgombóc

Hozzávalók:

20 dkg kimagozott, aszalt kajszibarack apróra vágva, 
1-2 ek. porcukor, 
késhegynyi vaníliás cukor, 
2 ek. pirított, apróra vágott dió.

Tegyük tálba a kajszibarackot, a cukrot és a vaníliás cukrot. Vizezzük meg a kezünket, és dagasszuk össze közepesen puha masszává a barackot a cukorral. Készítsünk belőle cseresznye nagyságú gombócokat, majd forgassuk meg a dióban. Rakjuk kistányérokra, magában vagy egyéb aprósüteményekkel adjuk.

 

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 21
Összes: 155664
Hónap: 26171
Nap: 946