Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kajszibarackgombóc

Kajszibarackgombóc

Hozzávalók:

20 dkg kimagozott, aszalt kajszibarack apróra vágva, 
1-2 ek. porcukor, 
késhegynyi vaníliás cukor, 
2 ek. pirított, apróra vágott dió.

Tegyük tálba a kajszibarackot, a cukrot és a vaníliás cukrot. Vizezzük meg a kezünket, és dagasszuk össze közepesen puha masszává a barackot a cukorral. Készítsünk belőle cseresznye nagyságú gombócokat, majd forgassuk meg a dióban. Rakjuk kistányérokra, magában vagy egyéb aprósüteményekkel adjuk.

 
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Július / 2020 >>

Statisztika

Online: 19
Összes: 59854
Hónap: 13907
Nap: 441