Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Káposztasaláta

Káposztasaláta dióval és mazsolával

Hozzávalók:

Egy közepes nagyságú káposztafej fele apróra vágva, 
2 szál vékony karikákra vágott újhagyma, 
1 tk. finomra vágott petrezselyem, 
1 ek. apróra vágott dió, 
1 ek. mazsola, 
3 ek. olívaolaj, 
1 ek. borecet, 
frissen őrölt bors, 
só.

Tegyük üvegtálba a káposztát, a hagymát, a petrezselymet, a diót és a mazsolát. A megmaradt hozzávalókból készítsünk salátaöntetet. Öntsük le vele a káposztát. Előételként vagy marha- és báránysültekhez salátaként tálaljuk.

 
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Február / 2020 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 521395
Hónap: 20286
Nap: 676