Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kofta (bárányhús fasírtgolyók)

article preview

 Kofta (bárányhús fasírtgolyók)

 

rfo-kofta-1400x919-a3e96ba8-e872-455b-acd7-db7abebaf4bf-0-1400x919.jpg

Hozzávalók:

1 kg darát bárányhús ,

1 közepes vöröshagyma apróra vágva,

1 tojásfehérje,

2-2 ek apróra vágott friss menta és petrezselyem,

1 ek reszelt citromhéj,

3 tk őrölt római kömény,

2 gerezd zúzott fokhagyma,

1/4 tk chilipor és ízlés szerint só.

 

Elkészítés:

1. Kézzel összegyúrjuk a koftához valókat, kis gombócokat formázunk belőlük, majd tegyük fél órára hűtőbe.

2. Tegyük egy vékonyan kiolajazott tepsibe a gombócokat, és süssük meg 220 fokon ízlésünk szerint ropogósra.

Hangulatos nyári grillezésekhez ez kiváló recept, faszénen sütve talán még finomabb lesz a végeredmény.

 
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Február / 2020 >>

Statisztika

Online: 11
Összes: 522129
Hónap: 20593
Nap: 624