Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nyárson sült galamb

Nyárson sült galamb

Hozzávalók:

12 tisztított galamb, 
só, 
1 mk. frissen őrölt fehér bors, 
1 dl olvasztott vaj, 
6 nyárs.

Szórjuk be a galamb belsejét a sóval és a borssal. Locsoljuk meg egy kis vajjal, majd kettesével húzzuk fel a nyársra. Ecsettel kívül is kenjük be vajjal a galambokat. Izzó faparázson, forgatva a nyársakat, süssük ropogósra. Paradicsommártás szurokfűvel és szalmaburgonya való hozzá.

 

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 13
Összes: 155647
Hónap: 26175
Nap: 942