Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salátaleves

article preview

Alexandriai salátaleves

 

Hozzávalók:

1 1/2 l csirkehúsleves, photo--3-.jpg1/2 tisztított fejes saláta apróra tépve, 
csipet reszelt szerecsendió, 
késhegynyi frissen őrölt bors, 
1 ek. finomra vágott petrezselyem, 
1 ek. citromlé, 
1 tojássárgája.

 

Elkészítés:

Tegyük a csirkehúslevest, a fejes salátát, a szerecsendiót és a borsot egy fazékba.

Lassú tűzön lefedve főzzük 10 percig. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.

Keverjük jól össze a keverőgépben, öntsük vissza a fazékba, és forraljuk fel.

Keverjük össze a citromlevet a tojássárgájáal, és habarjuk a levesbe.

Azonnal vegyükle a tűzről, és forrón, levesescsészékben tálaljuk.

Szórjuk bele a petrezselymet.

 
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Február / 2020 >>

Statisztika

Online: 12
Összes: 522078
Hónap: 20589
Nap: 609