Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Tahina

Tahina vagy tahinai (egyiptomi szezámkrém)


Hozzávalók:

tahina.jpg

15 dkg szezámmag,

1 gerezd fokhagyma,

ízlés szerint só,

2 ek olaj,

fél citrom leve,

1/2-1 dl víz.


Elkészítése: 

1. A szezámmagot kávédarálóval megdaráljuk.

2. A fokhagymát fokhagymanyomóval áttörjük. A szezámmagot, a fokhagymát, az olajat, a citromlevet és a sót alaposan összekeverjük.

3. Végül lassanként hozzáadjuk a vizet, hogy minél krémesebb legyen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 23
Összes: 155676
Hónap: 26171
Nap: 943