Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tahina

article preview

Tahina vagy tahinai (egyiptomi szezámkrém)


Hozzávalók:

tahina.jpg

15 dkg szezámmag,

1 gerezd fokhagyma,

ízlés szerint só,

2 ek olaj,

fél citrom leve,

1/2-1 dl víz.


Elkészítése: 

1. A szezámmagot kávédarálóval megdaráljuk.

2. A fokhagymát fokhagymanyomóval áttörjük. A szezámmagot, a fokhagymát, az olajat, a citromlevet és a sót alaposan összekeverjük.

3. Végül lassanként hozzáadjuk a vizet, hogy minél krémesebb legyen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Február / 2020 >>

Statisztika

Online: 14
Összes: 521407
Hónap: 20289
Nap: 666