Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Taméja

article preview

 Taméja (babpogácsa)

 

Hozzávalók:

2 tcs. 24 órát áztatott nagy szemű szárazbab, babpogogacsa_kremsajttal.jpg 1 fej tisztított fokhagyma, 
3 csokor petrezselyem, 
só, 
2 ek. csípős pirospaprika, 
olaj a sütéshez.

 

Szedjük le az áztatott bab héját. Öntsük le a vizet róla, majd a fokhagymával és a petrezselyemmel együtt daráljuk le kétszer. Keverjük össze a sóval. Készítsünk belőle kis gombócokat, és tenyerünk között lapítsuk össze. Forró, bő olajban süssük világosbarnára. Tálaljuk fejessaláta-levelekkel és tahinamártással. Forrón is, hidegen is fogyasztható.

 
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Április / 2020 >>

Statisztika

Online: 14
Összes: 555534
Hónap: 28896
Nap: 883