Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tepsiben sült burgonya

Tepsiben sült burgonya szezámmaggal

Hozzávalók:

8 héjában főtt burgonya meghámozva, 
1/2 tcs. olívaolaj, 
8 gerezd reszelt fokhagyma, 
1 ek. citromlé, 
só, 
1 ek. szezámmag.

A kihűlt burgonyát vágjuk kb. 1 cm vastag szeletekre, rakjuk tűzálló tepsibe egymásra csúsztatva. Keverjük össze az olajat, a fokhagymát, a citromlevet és a sót, öntsük a burgonyára, és szórjuk be a szezámmaggal. Tegyük forró sütőbe, és süssük aranysárgára.

 
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Április / 2020 >>

Statisztika

Online: 11
Összes: 560682
Hónap: 29179
Nap: 839