Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tepsiben sült burgonya

Tepsiben sült burgonya szezámmaggal

Hozzávalók:

8 héjában főtt burgonya meghámozva, 
1/2 tcs. olívaolaj, 
8 gerezd reszelt fokhagyma, 
1 ek. citromlé, 
só, 
1 ek. szezámmag.

A kihűlt burgonyát vágjuk kb. 1 cm vastag szeletekre, rakjuk tűzálló tepsibe egymásra csúsztatva. Keverjük össze az olajat, a fokhagymát, a citromlevet és a sót, öntsük a burgonyára, és szórjuk be a szezámmaggal. Tegyük forró sütőbe, és süssük aranysárgára.

 

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2020

Elérhetőség

Statisztika

Online: 8
Összes: 155683
Hónap: 26161
Nap: 940