Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Uborkasaláta

article preview

Uborkasaláta (Salata-zabady)

 

Hozzávalók:

 

1 nagy uborka (45-50 dkg),

uborkasalata.jpg

1 kávéskanál só,

2,5 dl joghurt,

1-2 evőkanál olaj,

1 gerezd zúzott fokhagyma,

só,

bors.

 

 

Az uborkát meghámozzuk, és nagyon vékonyan fölszeleteljük. Besózzuk, és kb. 30 percig állni hagyjuk. Kézzel jól kinyomjuk a levét, és a sós levet kiöntjük. A joghurtot sóval, borssal, olajjal, fokhagymával jól kikeverjük, és beletesszük a leszűrt uborkaszeleteket.

Jól lehűtve tálaljuk.

 
 



látogatófigyelő


Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Július / 2020 >>

Statisztika

Online: 19
Összes: 59840
Hónap: 13908
Nap: 442