Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Szórakozóhelyek Hurghadán

Szórakozóhelyek Hurghadán

Szórakozóhelyek Hurghadán:

 

Hurghadai Calypso Disco

A hurghadai Calypso Disco Sakkalátol délre a városrész szélén a hegy tetején található. Főként a fiatalabb korosztálynak ajánljuk. Az orosz turisták által felkapott szórakozóhely (volt).

Honlapcíme: www.calypsohurghada.com

 

The Shade Bar

Esténként élőzene, a berendezés modern, az ételek kiválóak, a hangulat minden este garantáltan jó.

Honlapja: www.theshadebar.com

 

hard-rock-cafe-hurghada.jpgHard Rock Cafe - Hurghada

A hurghadai Hard Rock Cafe 2004. november 12-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Hurghadában az Alkora Roadon az Alnawara Centerben található nem messze a Grand Resorttól vagy a Grand Hoteltől.

Honlapcíme: www.hardrock.com

 

Hurghadai Havana Club

A hurghadai Havana Club a Dana Beach Resorttal a Safaga Roadon található. 2006. augusztus 5-én nyílt meg ez a szórakozóhely. Belépődíj van, de ez egy italmeghívást is tartalmaz.

 

Hurghada Retro Pub

Hurghada Retro Pub a Roma Hotel mellett a tengerparti oldalán lévő utcában, a Sunrise Holidays Resort előtt található. Igazi Retro hangulat, állandó régi zenékkel várja az ide látogató Vendégeket. A plafonon, az oldal falakon egyre több nemzet lobogója található, ami azt is bizonyítja, hogy a világ minden országából kedvelik ezt a helyet és sokan visszajárnak ide. A kocsma közepén egy billiárd asztal található, körben a a falakon régi nagy zenésze képei lógnak, mint például Jimi Hendrixé.

A Retro Pub honlapja: www.facebook.com/retro.pubhurghada

 

Hurghada Marina Boulevard

Jó pár évvel ezelőtt ez a rész volt Hurghada kikötője, helyi halászok naponta innen indultak és tértek vissza a tengeri halászatból. Itt volt Hurghada halpiaca. A helyi turizmus fellendülése arra ösztönözte a befektetőket, hogy egy igazán nívós, igényes szórakozónegyedet alakítsanak itt ki. Mindent lebontottak és egy teljesen új szórakoztató negyedet építettek fel, Hurghada Marina Boulevard névvel. 2008 június 7-én nyílt meg hivatalosan a tengerparti jachtkikötő illetve a tengerparti sétány. Eleinte csak pár üzlet és kávézó talált gazdára, de az utóbbi években már minden él és működik a környéken. Találhatók itt kávézók, bazárok, bárok, éttermek no meg éjszakai szórakozóhelyek.

Hurghada Marina Boulevard honlapja: www.hurghadamarinaredsea.com

 

Little Buddha

A Little Buddha a Village Roadon a Sultan Resort mellett található. Azoknak ajánljuk, akik szeretik az igényes bárokat. Belépő van, de csak a férfiaknak. A belépődíj levásárolható italfogyasztáskor.

Honlapcíme: www.littlebuddha-hurghada.com

 

white-beach-bar-lounge-hurghada-1.jpgHurghada White Beach Bar & Lounge

Hurghada központjában a Roma Hotel mellett a tengerparton található a White Beach Bar & Lounge éjszakai bár. A bár saját privát strandján, ezen a nagyszerű helyen nappal chillout zene szól, és a speciális fehér díszítés teszi különleges élménnyé a nappali fürdőzésünket. A különleges berendezés, a nagyon udvarias személyzet és a Live Show garantálja a feledhetetlen éjszakai szórakozásunkat.

 

Papas Bárok Hurghadán

A Papas Bar a hurghadai jacht kikötőnél található a felújított Marina Boulevard sarkán. Szemben a bárral egy világszínvonalú DISCO-t építettek abszolút full technikával, szuper felszereléssel, kristálytiszta hangtechnikával és varászlatos fényekkel. Amikor éjfélkor a Papas Bár bezár, akkor nyílik szemben ez a hely, amit Papas Beach Clubnak hívnak. Csupán át kell sétálnunk a Boulevard túloldalára és kezdődhet az éjszaka. Kitűnő zene, vidám társaság és a jó szórakozás garantált.

A Papas Bárok honlapcíme: www.papasbar.com

 

Ezen kívül is rengeteg kávézó, étterem, ajándékbolt, található Hurghadán a sétálóutcában de akár a Sheraton Streeten is. Érdemes időt szánni a város gyalogos felfedezésére. Külön érdemes kipróbálni a tengeri ételeket kínűló éttermek ételkülönlegességeit. Kellemes élményekkel gazdagodunk.

hurghada-setaloutca.jpg

hurghada-marina-boulevard.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

Facebook

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
Szeptember / 2022

Elérhetőség

Statisztika

Online: 11
Összes: 683546
Hónap: 16835
Nap: 393