Kajszibarackgombóc
2017.03.08
Kajszibarackgombóc
Hozzávalók:
20 dkg kimagozott, aszalt kajszibarack apróra vágva,
1-2 ek. porcukor,
késhegynyi vaníliás cukor,
2 ek. pirított, apróra vágott dió.
Tegyük tálba a kajszibarackot, a cukrot és a vaníliás cukrot. Vizezzük meg a kezünket, és dagasszuk össze közepesen puha masszává a barackot a cukorral. Készítsünk belőle cseresznye nagyságú gombócokat, majd forgassuk meg a dióban. Rakjuk kistányérokra, magában vagy egyéb aprósüteményekkel adjuk.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Archívum
Július / 2022 |
Statisztika
Online: | 16 |
---|---|
Összes: | 626118 |
Hónap: | 15926 |
Nap: | 698 |