Tepsiben sült burgonya
2017.03.08
Tepsiben sült burgonya szezámmaggal
Hozzávalók:
8 héjában főtt burgonya meghámozva,
1/2 tcs. olívaolaj,
8 gerezd reszelt fokhagyma,
1 ek. citromlé,
só,
1 ek. szezámmag.
A kihűlt burgonyát vágjuk kb. 1 cm vastag szeletekre, rakjuk tűzálló tepsibe egymásra csúsztatva. Keverjük össze az olajat, a fokhagymát, a citromlevet és a sót, öntsük a burgonyára, és szórjuk be a szezámmaggal. Tegyük forró sütőbe, és süssük aranysárgára.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Archívum
Július / 2022 |
Statisztika
Online: | 10 |
---|---|
Összes: | 624509 |
Hónap: | 16231 |
Nap: | 487 |