
Babaganoush
2017.02.28
Babaganoush (egyiptomi padlizsánkrém)
Hozzávalók:
2 kisebb padlizsán,
4 ek tahina,
2,5 dkg őrölt mandula,
fél citrom leve,
1 gerezd fokhagyma,
1 tk római kömény,
néhány mentalevél,
olívaolaj,
ízlés szerint só és bors.
Elkészítése:
1. Tegyük a 2 padlizsánt a sütőbe, és süssük, amíg barnás színű lesz. Majd vegyük ki és hámozzuk meg.
2. Tegyük robotgépbe a megpucolt padlizsánt, a tahinát, a mandulát, a citromlevet, a fokhagymát, adjunk hozzá ízlés sót és borsot.
3. Pürésítsük az összetevőket.
4. A mentaleveleket a végén adjuk hozzá.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Nincs új bejegyzés.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Statisztika
Online: | 8 |
---|---|
Összes: | 651699 |
Hónap: | 19005 |
Nap: | 656 |