
Csicseriborsó szezámmagmártással
2017.03.08
Csicseriborsó szezámmagmártással
Hozzávalók:
1 tcs. csicseriborsó, 3/4 tcs. szezámmagmártás,
só,
6 gerezdfokhagyma,
1 ek. finomra vágott petrezselyem,
3 ek. citromlé.
Áztassuk a csicseriborsót 8 órát. Bő vízben főzzük 2 órát vagy addig, amíg a borsó megpuhul. Szűrőben csurgassuk le. Ha kihűlt, a citromlével, a sóval és a fokhagymával együtt keverjük simára a keverőgépben. Szükség esetén adjunk hozzá 2 ek. vizet. Keverjük össze a szezámmagmártással is. Ízlés szerint még ízesíthetjük sóval és citromlével. Rakjuk mély tálkákba, szórjuk rá a petrezselymet. Tálaljuk hidegen.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Nincs új bejegyzés.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Archívum
Július / 2022 |
Statisztika
Online: | 7 |
---|---|
Összes: | 626129 |
Hónap: | 15926 |
Nap: | 699 |