
Fuul (babpüré)
2017.02.28
Fuul (egyiptomi babkrém)
Hozzávalók:
1/2 kg tarkabab,
125 ml szezámmagolaj,
1 paradicsom,
1 hagyma,
1 zöldpaprika,
50g fetasajt,
2 tojás,
1 evőkanál chilipor,
1 evőkanál só.
Elkészítés:
1. Áztassuk vízbe a babot egész éjszakát.
2. Csepegtessük le, tegyünk rá friss vizet, és főzzük, amíg megpuhul.
3. Öntsük a főtt babot egy tálba, és gyengéden zúzzuk össze.
4. Adjuk hozzá a szezámolajat, az apróra vágott paradicsomot, hagymát, zöldpaprikát, fetasajtot, főtt tojást, majd a sót és a chilipaprikát.
Tálaljuk pitával és salátával.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Statisztika
Online: | 8 |
---|---|
Összes: | 651709 |
Hónap: | 19009 |
Nap: | 660 |