
Tahina
2017.02.28
Tahina vagy tahinai (egyiptomi szezámkrém)
Hozzávalók:
15 dkg szezámmag,
1 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint só,
2 ek olaj,
fél citrom leve,
1/2-1 dl víz.
Elkészítése:
1. A szezámmagot kávédarálóval megdaráljuk.
2. A fokhagymát fokhagymanyomóval áttörjük. A szezámmagot, a fokhagymát, az olajat, a citromlevet és a sót alaposan összekeverjük.
3. Végül lassanként hozzáadjuk a vizet, hogy minél krémesebb legyen.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Nincs új bejegyzés.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Archívum
Július / 2022 |
Statisztika
Online: | 6 |
---|---|
Összes: | 626144 |
Hónap: | 15918 |
Nap: | 700 |