Káposztasaláta
2017.03.08
Káposztasaláta dióval és mazsolával
Hozzávalók:
Egy közepes nagyságú káposztafej fele apróra vágva,
2 szál vékony karikákra vágott újhagyma,
1 tk. finomra vágott petrezselyem,
1 ek. apróra vágott dió,
1 ek. mazsola,
3 ek. olívaolaj,
1 ek. borecet,
frissen őrölt bors,
só.
Tegyük üvegtálba a káposztát, a hagymát, a petrezselymet, a diót és a mazsolát. A megmaradt hozzávalókból készítsünk salátaöntetet. Öntsük le vele a káposztát. Előételként vagy marha- és báránysültekhez salátaként tálaljuk.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Archívum
Július / 2022 |
Statisztika
Online: | 5 |
---|---|
Összes: | 626144 |
Hónap: | 15912 |
Nap: | 700 |