Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Egyiptomi lélekhoroszkóp

Egyiptomi lélekhoroszkóp

Egyiptomi lélekhoroszkóp - avagy mond meg melyik napon születtél, és megláthatod mi van a lelkedben...

 

lelekmadar-700x524.jpg

Akik 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31-én született annak a lelki horoszkópja: REN

 

Egy ember addig él, amíg a neve ki van mondva, olvasva, beszélve, így gondolták a régi egyiptomiak. REN a lélek egy része, amely nélkül az emberi test nem létezik. A REN-t megkapta mindenki, amikor megszületett, abban a pillanatban amikor meglátta ezt a világot.

Azok az emberek, akik a REN által vannak irányítva okosak, a hatalmuk teljesül. Jólelkűek, az ő nevük azért született, hogy továbbadják. Az életről érdekes történeteket tudnak és az egzisztenciájukkal jó példát mutatnak másoknak azért, hogy bátrak és mások legyenek. Ezeknek az embereknek van egy ajándékuk az Istentől az, hogy fel tudnak emelkedni. Egy zseniális ötlettel, egy látomással, egy választással, egy életstílussal. Azonban ezek a személyek befelé fordulóak, érzékenyek és sebezhetőek lelkileg. Változik a hangulatuk, sok esetben boldogtalannak érzik magukat mert úgy érzik, hogy nem tudnak beilleszkedni abba a közösségbe ahová tartoznak. A kritikák nagyon megingatják őket, nélkülük a világ nem lenne ennyire előrehaladott.

 

Azok a személyek, akik 2, 7, 12,17, 22, 27-én születtek a lelki horoszkópjuk: BA (lélek)

 

Az egyiptomiak koncepciója szerint a BA nagyon összefügg az ember egyéniségével. A BA különlegessé tesz egy embert. Sok esetben a BA egy madár emberi fejjel, aki magával vitte a lelket, az életbe a halál után, amikor a galamb egyre feljebb repül az adott személy sírjánál.

A BA által irányított és a BA lelki komponense nagy részt érzelmileg gazdag belső életet jellemez. Ezeknek az embereknek a vérükön keresztül folyik a lélek. Külső szemmel vizsgálva úgy látszik, hogy csendes, nyugodt emberek, de belülről égnek az olvadt lángba. Az életüknek bizonyos útvonala van, szellemileg fejlődnek, próbálják legyőzni a hibákat és ez által jobb emberré válnak. Nehezen lehet a lelkükhöz jutni, de ha sikerül akkor mindig a lelkükben maradsz. Képesek túl látni a felszínességen. Erős személyiségűek és kemény élet leckéik vannak, amely megerősíti őket lelkileg. Nélkülük a világ kevésbé lenne okos.

 

Azok az emberek, akik 3, 8, 13, 18, 23, 28-án születtek a lelki horoszkópjuk a: KA (az emberben lakozó isteni erő, a személyiség)

 

Heket aki a KA-t megalkotta minden emberben, már születése első percétől belefújta egy gyerekbe azért, hogy valamitől életben legyen, így gondolták a régi egyiptomiak, azt hitték, hogy az ember ragyogása és a vitalitás az istenektől származik. KA egy gyönyörű koncepció a régi egyiptomiaktól, ami nagyon fontos. KA az ember létfontosságú lényege, mert nélküle az emberi test nem élhetne. KA különválasztja az élet és a halál birodalmát. Abban a percben amikor KA-t elveszi Ba a lélek elhagyja a testet és beáll a halál.

Azok az emberek, akiket a KA irányít és akiknek a lelkében is ő van 1200 százalékosan élik az életet és az érzéseik is valóságosak. Az életükben az élet napja az egész lényükre hatással van. Jó a fizikaiállapotuk és pozitívan gondolkodnak. Kellemes velük egy társaságban lenni mert intelligensek, a beszélgetés velük egy igazi élvezet. Ugyanakkor dinamikusak és aktívak, szeretik a természetet, a szabadságot és mindent, ami a lélekhez tartozik.

Az életet teljes egészében élik meg mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb dologról van szó, minden percet maximálisan élveznek, motiválják a körülöttük lévő embereket is. Nélkülük a világ bánatosabb lenne.

 

Azok az emberek, akik 4, 9, 14, 19, 24 és 29-én születtek a lélekhoroszkópjuk a SHEUT (árnyék)

 

Egy ember sem létezhet az árnyéka nélkül, az árnyék pedig elkíséri egész földi életében. Az árnyék nem hiányozhat egy ember mellől, ezért a régi egyiptomiak azt gondolták, hogy az árnyék egyfajta lenyomata az embernek.

Azok az emberek, akiket a SHEUT irányít és a lelkükben is ez dominál lelkiismeretesek és diszkrétek, nagyon tapintatosak. Érdeklődnek a spiritualitás iránt és olyan az életük, hogy több embert is maguk köré vonzanak. Megértőek, toleránsak, diplomatikusak mindig van egy jó szavuk valakihez. Szeretik a becsületességet és az igazságot, kétszer is átgondolják mielőtt rosszat mondanának valakiről. Ezek az emberek a kedvezőtlen helyzetben lévő ismerőseik védelmezőjévé válnak, ha szükség van rá.

Éles eszűek, főleg amikor anyagi dolgokról esik szó. Elég sűrűn megbántják őket a körülöttük lévő emberek, de nem veszítik el a szelídségüket. Szinte lehetetlen lerombolni a tisztaságukat és az egyszerűségüket, ez a második fő jellemvonásuk. Ők olyan emberek, akik mindenkiben a jót látják meg. Nélkülük a világ rosszabb lenne.

 

Azok az emberek, akik 5, 10, 15, 20, 25, és 30-án születtek a lélekhoroszkópjuk az IB (SZÍV)

 

IB a szív, amely az érzelmeket, gondolatokat és a vágyakat szolgálja. IB keresztül vezet az út az örökkévalósághoz. A szív erős és csodálatos, ő hozza mozgásba a vért és a többi szervet is ő irányítja. A szív nélkül nem lenne élet.

Az IB emberei jólelkűek, sohasem fáradnak bele a szeretetbe, szeretetet adnak és el is tudják fogadni azt. Talán ők azok az emberek, akik a legszebb ajándékot kapták az istenektől a szeretetet, amely nélkül semminek nincs értelme.

Az IB emberei nagyon kreatívok, szeretik a szép minden formáját, harmonikusak és kiegyensúlyozottak, szeretik az őszinteséget és a szeretetet. Szükségük van egy stabil otthonra, egy összetartó családra azért, hogy boldogok legyenek. Szükségük van olyan időszakokra amikor egyedül lehetnek azért, hogy feltöltődjenek energiával. Nélkülük a világ nem lenne izgalmas.

c94cba0a215cf7514e46784f08f45364.jpg

unnamed--27-.jpg

 

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

Facebook

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
November / 2022

Elérhetőség

Statisztika

Online: 14
Összes: 724464
Hónap: 18564
Nap: 647