Grillben sült bárányhús zöldségekkel
2017.03.08
Grillben sült bárányhús zöldséggel
Hozzávalók:
70 dkg tisztított, 3-3 cm-nyi kockákra vágott birkatarja,
1/2 dl olíva- vagy salátaolaj,
1/2 citrom leve,
1 mk. száraz rozmaring,
késhegynyi csípős pirospaprika,
1 kis hámozott padlizsán kis kockára vágva,
6 kimagozott kis paradicsom négyfelé vágva,
4 kis fej vöröshagyma vékony karikára vágva,
só.
Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a rozmaringot, a pirospaprikát, a sót. Adjuk hozzá a húst, és hagyjuk 4 órát állni. Olajozzuk be a grillpálcikákat, és felváltva húzzuk fel rá a húskockát, a padlizsánt, a paradicsomot és a hagymakarikát. Tegyük forró grillsütőbe, és süssük barnára a húst. Közben locsoljuk a páclével. Szalmaburgonyával és mártásokkal tálaljuk.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Statisztika
Online: | 9 |
---|---|
Összes: | 601814 |
Hónap: | 20779 |
Nap: | 773 |