
Taméja
2017.03.08
Taméja (babpogácsa)
Hozzávalók:
2 tcs. 24 órát áztatott nagy szemű szárazbab, 1 fej tisztított fokhagyma,
3 csokor petrezselyem,
só,
2 ek. csípős pirospaprika,
olaj a sütéshez.
Szedjük le az áztatott bab héját. Öntsük le a vizet róla, majd a fokhagymával és a petrezselyemmel együtt daráljuk le kétszer. Keverjük össze a sóval. Készítsünk belőle kis gombócokat, és tenyerünk között lapítsuk össze. Forró, bő olajban süssük világosbarnára. Tálaljuk fejessaláta-levelekkel és tahinamártással. Forrón is, hidegen is fogyasztható.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Statisztika
Online: | 15 |
---|---|
Összes: | 601821 |
Hónap: | 20783 |
Nap: | 777 |