
Salátaleves
2017.03.08
Alexandriai salátaleves
Hozzávalók:
1 1/2 l csirkehúsleves, 1/2 tisztított fejes saláta apróra tépve,
csipet reszelt szerecsendió,
késhegynyi frissen őrölt bors,
1 ek. finomra vágott petrezselyem,
1 ek. citromlé,
1 tojássárgája.
Elkészítés:
Tegyük a csirkehúslevest, a fejes salátát, a szerecsendiót és a borsot egy fazékba.
Lassú tűzön lefedve főzzük 10 percig. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
Keverjük jól össze a keverőgépben, öntsük vissza a fazékba, és forraljuk fel.
Keverjük össze a citromlevet a tojássárgájáal, és habarjuk a levesbe.
Azonnal vegyükle a tűzről, és forrón, levesescsészékben tálaljuk.
Szórjuk bele a petrezselymet.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Statisztika
Online: | 13 |
---|---|
Összes: | 600740 |
Hónap: | 20559 |
Nap: | 741 |