
Uborkasaláta
2017.03.11
Uborkasaláta (Salata-zabady)
Hozzávalók:
1 nagy uborka (45-50 dkg),
1 kávéskanál só,
2,5 dl joghurt,
1-2 evőkanál olaj,
1 gerezd zúzott fokhagyma,
só,
bors.
Az uborkát meghámozzuk, és nagyon vékonyan fölszeleteljük. Besózzuk, és kb. 30 percig állni hagyjuk. Kézzel jól kinyomjuk a levét, és a sós levet kiöntjük. A joghurtot sóval, borssal, olajjal, fokhagymával jól kikeverjük, és beletesszük a leszűrt uborkaszeleteket.
Jól lehűtve tálaljuk.
Utolsó kép
látogatófigyelő
Levelezőlista
Kedvenc linkek
Statisztika
Online: | 11 |
---|---|
Összes: | 600744 |
Hónap: | 20560 |
Nap: | 737 |