Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Új év, új feladatok.. új weboldal.

hamarosan..új weboldal

Szeretettel üdvözlök Mindenkit 2023 első munkanapján!

 

És mivel ma dolgozunk, így vessük is bele magunkat... méghozzá jó alaposan. :))))

Több dolgoról is szeretnék a mai első hivatlos posztban tájékoztatást adni:

 

1.) Szeretném tájékoztatni weboldalam kedves látogatóit és olvasóit, hogy a weboldal hamarosan megújjul...

Az Eoldal webszolgáltató, aki 2012 óta szolgáltatta a weboldalam tárhelyét és szerkesztőjét, 2022. októberének végén közölte, hogy megszűnik, így minden weboldal amit cégük szolgáltatott megszűnik, ha nem kerül más szolgáltatóhoz... 2023. január 31-ig él ez a weboldal verzó... 

letoltes.jpgDe nem kell megijedni, a weboldal nem fog eltűnni, sőt! Ez a szolgáltató csere lehetőséget biztosít arra, hogy egy jobb és szebb és modernebb kinézetű oldalként felfrissülve lépjünk az új évbe. Már megvan az új szolgáltató és hamarosan a domainnévvel együtt jópár előző cikk és írás is átkerül majd, illetve egyfajta megújhodáskét sok új téma fog az új weboldalra felkerülni. És mivel az eddigi 1-5 GB-os wetárhely helyett 100-150 GB-os tárhellyel fog rendelkezni az oldal, így lesz bőven mód megtölteni érdekes cikkekkel, írásokkal, fotókkal és videókkal az új weboldalt.

Ami a legfontosabb: a www.egyptforever.hu továbbra is létező oldal lesz, ami hiteles és érdekes és értékes információkkal tájékoztat majd az ókori és a mai Egyiptomról.

2.) Továbbra is rendszeresek lesznek az előadások Egyiptomról különböző helyszíneken, melyekre szeretettel várok minden érdeklődőt. 

2016-ban kezdtem el a magyarországi egyiptomi nagykövet úr felkérésére az Egyiptomot bemutató előadásokat. Azóta több, mint 80 alkalommal tartottam jópár történelmi és turisztikai témájú előadást. Mivel minden helyszínre, ahol előadást tartottam, többszörösen visszahívtak, így azt gondolom, élvezetes szórakozást nyújtottam az előadások közönségeinek is. Épp ezért idén is folytatni fogom a legnagyobb lelkesedéssel az ismeretterjesztő előadásokat.

3.) Az általam szervezett egyedi programtervű egyiptomi körutazásokat folytatni fogom 2023-ban is. Az elmúlt években körutazások során Egyiptomban a helyszíneken is volt szerencsém bemutatni azokat a töténelmi, építészeti és természeti csodákat, amiket Egyiptom nyújthat.  Természetesen lehet hozzánk csatlakozni, ha ki szeretne lépni a tömegturizmus által biztosított szokványos keretek közül, hiszen. Családias létszámmal, családias és baráti hangulatú utazásink élménygazdagságára és professzionális kivitelezésére  visszatérő utasaim megléte a garancia, hiszen minden utazásomon részt vesznek előző utasaimból... hiszen örömmel térnek vissza velem Egyiptomba.

 

Hát feladat van bőven.. :)))

Lássunk neki!

 

(Egypt Forever - Kósa Ildikó)

 

 

 

Nyelvek

MagyarEnglish

Profilkép

Facebook

látogatófigyelő


Levelezőlista


Archívum

Naptár
Január / 2023

Elérhetőség

Statisztika

Online: 15
Összes: 771187
Hónap: 23509
Nap: 1047