info@egyptforever.hu

Partnerünk

Slide 1

Egyiptomi partnerünk:

TEMO TOURS
Travel Agency
Image is not available

TEMO TOURS Travel Agency több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, a legkifinomultabb úticél-menedzsment cégek egyike Egyiptomban.

Az utazási iroda teljes személyzettel rendelkezik, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat legyen képes nyújtani a legversenyképesebb árakkal, a vendégei magas elvárásainak legmegfelelőbb kiszolgálására…

Slide 2
TEMO TOURS
Travel Agency
Image is not available

A TEMO TOURS a szakterületükön magasan képzett, egyedülálló többnyelvű, kreatív szakértői csapattal rendelkezik (utazásszervezők, koordinátorok, képviselők és rendezvényszervezők, idegenvezetők), akik sokéves turisztikai tapasztalattal rendelkeznek.

Slide 3

>

Temo Tours és
Egypt Forever
Image is not available

A TEMO TOURS és az EGYPT FOREVER / Kósa Ildikó idegenvezető 2017 óta működik sikeresen együtt és szeretettel várja leendő vendégeit Egyiptomban, a fáraók földjén.

Slide 3

>

Mr. Hesham Moatashem
és az Egypt Forever utazások
Image is not available

Az EGYPT FOREVER által szervezett utazások együttműködő partnere Mr. Hesham Moatashem idegenvezető és egyiptológus, aki segítségével, lelkesedésével, humorával, kedvességével, profizmusával aktívan hozzájárul utazásaink magas minőségéhez és felejthetetlenségéhez.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 1 Átlag: 5]
Translate »