info@egyptforever.hu

Partnereink

Slide 1

Egyiptomi partnerünk:

TEMO TOURS
Travel Agency
Image is not available

TEMO TOURS Travel Agency több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, a legkifinomultabb úticél-menedzsment cégek egyike Egyiptomban.

Az utazási iroda teljes személyzettel rendelkezik, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat legyen képes nyújtani a legversenyképesebb árakkal, a vendégei magas elvárásainak legmegfelelőbb kiszolgálására...

Slide 2
TEMO TOURS
Travel Agency
Image is not available

A TEMO TOURS a szakterületükön magasan képzett, egyedülálló többnyelvű, kreatív szakértői csapattal rendelkezik (utazásszervezők, koordinátorok, képviselők és rendezvényszervezők, idegenvezetők), akik sokéves turisztikai tapasztalattal rendelkeznek.

Slide 3

>

Temo Tours és
Egypt Forever
Image is not available

A TEMO TOURS és az EGYPT FOREVER / Kósa Ildikó idegenvezető 2017 óta működik sikeresen együtt és szeretettel várja leendő vendégeit Egyiptomban, a fáraók földjén.

Slide 3

>

Mr. Hesham Moatashem
és az Egypt Forever utazások
Image is not available

Az EGYPT FOREVER által szervezett utazások együttműködő partnere Mr. Hesham Moatashem idegenvezető és egyiptológus, aki segítségével, lelkesedésével, humorával, kedvességével, profizmusával aktívan hozzájárul utazásaink magas minőségéhez és felejthetetlenségéhez.

Slide 3

>

EGYPT FOREVER ajánlása:
Image is not available

Alternatív Utak (www.alternativutak.hu) Kiscsoportos utak a Közel-Keletre, Indiába illetve egyéb kevésbé ismert vagy félreismert országokba, amelyek jó eséllyel megcáfolják az előzetes elképzeléseket és ahol nem csak jól érzi magát az ember, de rengeteget tanul is. A műemlékek mellett a programban nagy hangsúlyt kapnak azok az autentikus élmények amelyek segítenek megismerni az ország felszín mögötti, igazi arcát.

Slide 3

>

EGYPT FOREVER ajánlása:
Simigh Ágnes
Image is not available

Az Alternativ Utak utazási blog (www.alternativutak.hu) írója és utazásainak szervezője Simigh Ágnes, aki több mint 15 évet főállású idegenvezetőként dolgozott, de szabadidejében alig várta, hogy egyedül hátizsákkal a világ kevésbé ismert, gyakran félreértett országaiba utazzon.
„...Szerintem az utazásnak nem csak arról kell szólnia, hogy "szép helyekre" jutunk el. Ha tudatosan utazunk, abból rengeteget tanulhatunk..."

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Pontszám
Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 1 Átlag: 5]
Translate »