2023. őszén ismét egy nagyon sikeres, élményekben gazdag, vidám körutazást tettünk Egyiptomban, minden velünkutazó legnagyobb örömére. Sok helyszínt látogattunk meg és körbejártuk Egyiptomot. Az utazás igazi örömünnep volt számunkra.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Szenzációs csapatunk volt! Külön érdekessége volt a mostani utunknak, hogy a csapattagok először jártak Egyiptomban. Számomra nagyszerű élmény volt, hogy az “én szememen keresztül” ismerhették meg ezt a csodálatos országot. Mindenki lelkes volt és vidám… és épp ezért nagyon jó társaság volt ezen az utazásunkon.

A csoportunk “senior” tagjai előtt megemelem a kalapomat… ők voltak a legkiváncsiabbak. Mindent megnéztek, a programunk fakultatív helyszíneit is végigjárták fáradhatatlanul.

A sok látnivaló mellett a gasztronómia is fontos szempontja volt utazásunknak. Kipróbáltuk Kairóban, Asszuánban és Luxorban is a helyi ízeket, ételeket, italokat… Isteni finomakat ettünk és ittunk! A hideg hibiszkus ital azonnal nagy kedvence lett a csapatnak a mentás lemon juice-zal együtt, és természetesen a fresh mango juice most is lenyűgözött mindenkit.

És természetesen sok helyen, sokmindent vásároltunk… felfedeztük a fűszerest, a parfümöst, a papirusz boltot, az ékszerész, a könyvesboltokat, a pamutáru boltokat, a szobrokat és egyéb ajándéktárgyak árusító üzleteket… vagyis a bazzarazás örömeit. 🙂 Mindenki ajándékokkal felpakolva érkezett haza. Olyannyira, hogy páran plussz hátizsákot is vásároltak, amibe az extra többletsúlyt átrakhatták, mert a bőröndjük garantáltan több volt, mint 23 kg a hazautazáskor. De ez így van jól 🙂 ha sok emléket, ajándékot tud hazavinni az ember… hiszen ez azt jelenti sok szép dolgot látott, és tudott vásárolni.

Mint az látható a fenti fotókon, csodálatos utazásunk volt… Érdekes, izgalmas, ízletes, hangulatos, örömteli…

Külön köszönet illeti egyiptomi partnereinket a Temo Tours Travel Agency-t, és Mr. Hesham Moatasem urat, akik messzemenően gondoskodtak rólunk, hogy mindenhova időben odaérjünk, hogy minden programunk teljesüljön, hogy biztonságban és kényelmesen érezzünk magunkat minden pillanatban, amit csak Egyiptomban töltünk. Évek óta a legnagyobb egyetértésben dolgozunk együtt, és áldozatos munkájuk, személyes kedvességük és figyelmességük miatt, igazi öröm minden egyiptomi utazásunk.

Csatlakozzanak hozzánk következő utazásunkon, és éljék át velünk Egyiptom varázslatát!!!

Kérje újabb utazásaink információit az info@egyptforever.hu emailcímen…

Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 1 Átlag: 5]