Egy hét múlva…

Egy hét múlva már a reptéren leszünk ilyenkor és arra várunk, hogy beszállhassunk végre a repülőbe és elinduljunk Egyiptomba.

Bizony… újabb történelmi körutazásra indulunk, ahol körbejárjuk Egyiptom történelmi nevezetességeit, különleges helyszíneit… Csodálatos és izgalmas történelmi látnivalók sokaságát tekintjük meg.

Beülünk az “időgépünkbe” és sokezer évet utazunk vissza az időben… az ókori Egyiptomba, ahol felfedezzük a piramisépítők korából ránk maradt gízai és szakkarai piramisokat. Meditálunk a Nagy Piramis Királycsarnokában, körbejárjuk a gizai piramisokat, üldögélünk a Nagy Szfinx mellett, bemegyünk a Lépcsős Piramis belsejébe is, ahogy Teti és Unisz piramisaiba is, ahol a különleges piramisszövegek láthatók. Majd masztabák és katakomák sokaságán át vezet az utunk…. az Újbirodalom korába. Ez az ókori aranykor bőséges látnivalót hagyott hátra, templomok és sírok sokaságát, melyekből a lehető legtöbbet fogjuk meglátogatni. Tiszteletünket tesszük a régmúlt nagy uralkodóinak sírhelyein. Árnyas templomok mélyén imát mondunk, megköszönjük az ősi isteneknek szeretetüket és kérjük öket, hogy továbbra is óvjanak bennünket… Múzeumokat látogatunk, csónakázunk a Níluson, élvezzük a csodálatos naplementéket a Nílus-völgyben. Finomakat eszünk és iszunk….

Élvezetes utazás vár ránk, sok érdekességgel…

Már nagyon várjuk. :)))

Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 1 Átlag: 5]