… A teljesség igénye nélkül ízelítő a látnivalók sokaságából… A tematikus fényképalbumokban helyszín szerint rendezve megtalálhatók a képek…

Szuper jó utunk volt, különleges helyszínekkel és különleges élményekkel a résztvevők legnagyobb örömére… (Kairó – Alexandria – Tanis – Bubastis – Luxor)
Nehezen indult ebben az évben az utazásunk szervezése, hiszen sok érdeklődő a tavaszi kairói incidens után sorozatban lépett vissza utazási szándékától. Az élet igazolta, hogy kissé túlzott reakció volt mindez, hiszen egész nyáron semmi hasonló probléma nem történt Egyiptomban. Ezen okból az utazás előtt módosítani voltunk kénytelenek a programunk egy részét, a velünk utazó csoporttagok még teljesebb igényeinek figyelembevételére. De szerencsére ezt egyedi programjainknál és az egyedi utazástervezésnél könnyen megtehettük.
Remélem, hogy a képek alapján látható, hogy Egyiptom milyen sok arcát megmutatta nekünk, milyen sok látnivalót sikerült megint bejárnunk. Akik lemaradtak, picit sajnálhatják… de csatlakozhatnak hozzánk újra, hiszen jövőre megint utazunk, érdeklődők számától függően több alakalommal is. Élvezzétek a látványt, a hangulatot… és jövőre csatlakozzatok hozzánk a látnivalók sokaságának megtekintésére.

Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 0 Átlag: 0]