A hét folyamán, szerdán volt a 2022 ősz – 2023 tavasz időszak utolsó előadása… 2017-től tartok előadásoka művelődési házakban, könyvtárakban, iskolákban, klubokban. Bevallom nagyon szeretem csinálni… Sok munkám van ezekben az előadásokban… Megkeresni az újabb helyszíneket, kitalálni a témákat és elkészíteni az előadások anyagait. De mindíg élvezettel készülök az előadásokra, készítem a prezentációkat, vágom a videókat, válogatom össze fotók sokaságát. Hiszen egy csodálatos ország helyszíneit, érdekességeit, izgalmas történelmi korszakait, híres személyeit mutathatom be az érdeklődőknek…. és ez nagyon jó dolog.

Ezen 2022 ősz – 2023 tavaszi időszakban újabb 30 előadást tartottam, és nagy örömmel tapasztaltam az előadások közönségének lelkes érdeklődését Egyiptom iránt. Sokféle témát érintettem, látnivalókról, történelemről, érdekességekről most is… Nagyon élveztes volt látni, hogy kíváncsiak az emberek ezekre a témákra. Sok visszatérő érdeklődő volt, akik minden újabb témában tartott előadáson részt vettek körbejárva velem a város különböző könyvtárait.

Nagyon köszönöm MINDENKI-nek, akik részt vettek előadásaimon. Remélem sikerült Egyiptom különleges helyszíneit, érdekességeit, történelmét, kultúráját bemutatni számukra…

Köszönöm a lehetőségét, hogy gyerekeknek is érdekessé tehettem egy-egy “történelem órát”… Remélem ők is annyira élvezték hallgatni Tutankhamon életéről és sírjának megtalálásáról szóló előadásaimat, amennyire én élveztem mindezt elmesélni nekik.

Szintén szeretném megköszönni azoknak, akik rendszeresen megtiszteltek kitartó érdeklődésükkel és értékes szabadidejükből időt áldoztak rám, és mondanivalóm számára.

Külön szeretném megköszönni az előadásaim helyszínét biztosító Könyvtáraknak a lehetőséget, melyben újra és újra bizalmat szavaztak nekem. Köszönöm lelkes és elhivatott munkájukat! Hálás vagyok személyes barátságaikért, hiszen a könyvtárak vezetőiben és munkatársaiban csodálatos embereket ismerhettem meg.

Az előadásaim ősszel folytatódnak… Remélem sikerül új helyszínekre is ellátogatnom, de azt is remélem, hogy megtisztelhetem újra a már megismert helyszíneket egy-egy újabb érdekes témával ókori Egyiptom témakörben.

Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 0 Átlag: 0]