Szeptemberi körutazásunkról hazaérkezve, (ahogy sikerült “lélekben” is hazaérkeznem, nem csak testileg…) nekiláttam a következő időszak programösszeállításának. Kedvenc együttműködő könyvtáraimon túl, ismét újabb Könyvtárakkal is felvettem a kapcsolatot.

Igen jóleső meglepettséggel tapasztaltam, hogy a felkínált novemberi/decemberi időszak két nap alatt betelt az érdeklődő könyvtárak felkéréseivel. Ez azt mutatja szeretik az előadásaimat, és érdekesnek találják, ami, be kell valljam, nagy örömmel tölt el.

A lelkes érdeklődésnek hála, szinte 2024. május végéig feltöltöttem az eseménynaptárat előadásokkal, régi és új témákban. Igen… jópár új témával is készülök az új előadás-szezonra… remélem mindenki nagy örömére.

Remélem most is sok visszatérő érdeklődővel találkozhatok, és beszélgethetek kedven témámról… EGYIPTOMRÓL.

Várom Könyvtárak/ Művelődési házak/ Klubok jelentkezését, weboldalam elérhetőségein, ha szívesen együttműködne velem és helyet biztosítana Egyiptom/ókori Egyiptom látnivalóiról történelméről, kultúrájáról, természeti helyszíneiről tartandó előadásnak.

Előadásaimról itt a weboldalon több helyen is tájékozódhatnak… Programjaim/Előadás menüpont alatt, illetve az Események menü pontban is… illetve itt alább a két menügombra kattintva is elérheti a bővebb tájékoztatást újabb előadásaimról.

Nagyon köszönöm a lelkes érdeklődést Mindenkinek!

Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 0 Átlag: 0]