A mai napon megkezdődtek 2023 ősz-tél időszakban újabb előadásaim.

Bevallom, szeretek előadásokat tartani…

Olyan sok különleges és értéket adó ismeretségre, barátságokra tettem szert az előadások által a helyszíneken dolgozók személyében, akik tiszteletreméltó módon, lelkesen és nagy-nagy odaadással végzik munkájukat, és segítik az én munkámat is. Külön köszönet érte mindannyiuknak!

És legnagyobb örömömre az előadások közönsége is oly sok örömöt adott nekem eddig is… a sok visszatérő résztvevő, akik az újabb témákért oly sok könyvtárba és helyszínre jöttek el velem és miattam bejárva a város különböző kerületeit.

Élvezem a feltett kérdéseikre a válaszadást, hiszen ebből is látszik, hogy milyen figyelmesek, érdeklődők Egyiptom történelme és helyszínei iránt. És nagyon megható, mikor kapom a gratulációkat az újabb előadások után.

Sok órát töltök az előadásaim anyagának előkészítésével és a felkészüléssel a különböző témákban. Épp ezért jó érzés látni, hogy a közönség mennyire értékeli a minőségi és szórakoztató információkat, amit kapnak tőlem.

A mai nap délután épp az előadás helyszínére indulás közben csengett a telefonom, és egy nagyon kedves hölgy hívott, aki rendszeres látogatója a prenzentációimnak. Élmény volt hallani tőle, hogy mennyire lelkesen várta, hogy a nyári kihagyás után, újra kezdődjenek az előadásaim. Jó érzés ezt hallani, és jó érzés a mosolygó arcokat látni az előadások végén…

Igen… Szeretek előadásokat tartani, mert oly sok örömet kapok én is az érdeklődő közönség által.

(Kósa Ildikó idegenvezető)

Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 1 Átlag: 4]